Groeneveld Academy

Laat u inspireren door de thought leaders in uw vakgebied

De Groeneveld Academy heeft als missie om drukbezette executives, managers en ondernemers te laten inspireren door thought leaders uit de wetenschap, advieswereld en het bedrijfsleven. In compacte dagprogramma’s worden de laatste inzichten en trends uit een vakgebied naar de dagelijkse praktijk vertaald. De programma’s zijn zo opgebouwd dat een optimaal leereffect wordt behaald en deelnemers er meteen de volgende dag mee aan de slag kunnen.

De Groeneveld Academy is een initiatief van EFMI Business School. Het EFMI is een zelfstandige business school die met zijn opleidingen, onderzoek en netwerkgroepen al ruim 25 jaar directieleden, managers en ondernemers van bedrijven in de levensmiddelensector voorziet van praktijkrelevante kennis en inzichten. Bij die activiteiten werkt het EFMI nauw samen met bevlogen topdocenten en -sprekers, die thought leader zijn op vakgebieden als leiderschap, strategie, sales en marketing. Via de Groeneveld Academy maakt het EFMI die kennis en inzichten nu ook sectorbreed toegankelijk.

De programma’s van de Groeneveld Academy vinden plaats in de Oranjerie van het prachtige 18e-eeuwse Kasteel Groeneveld in Baarn.

Op dit moment biedt de Groeneveld Academy de volgende programma’s aan:

> Leadership MBA in 1 Day met ‘coachprofessor’ Toon Gerbrands
> Sales MBA in 1 Day met salesautoriteit Prof. Willem Verbeke Ph.D.
> Branding MBA in 1 Day met merkenautoriteit Andy Mosmans